Zrkadlový nábytok

Ak túžite po solitérnom kúsku nábytku, ktorý je originálny, nadčasový a luxusný, zrkadlový nábytok je rozhodne správna voľba.  Váhate?


Zrkadlový nábytok je naozaj niečo jedinečné. Ak vhodným kúskom doplníte svoj interiér, vnesiete doň úžasnú atmosféru a povznesie jednotvárnosť. Minimálnym zásah a vytvoríte priestor v štýle GLAMOUR, CHIC či ART DECO. Zrkadlový stolík alebo komoda či krásne zrkadlo krásne osvieži a nájde uplatnenie aj v súčasnom modernom interiéri. Spojenie zrkadlového nábytku, krištáľového lustra a drsného pohľadového betónu je jednoducho úžasné. Ak sa rozhodujete či kúpiť alebo nekúpiť si skvelý zrkadlový kúsok, jeho nesmiernou výhodou je jeho nadčasovosť. Bude rovnako exkluzívny a štýlový po generácie. A rozhodne sa sa len tak ľahko neopozerá. V spolupráci s výrobcom vám prinášame a predstavujeme bohatú kolekciu zrkadlového nábytku, v ktorej sa nachádza množstvo modelov stvorených do každej miestnosti, kde je žiaduce dostať lesk originálneho komponentu. 

V čom presne spočíva čaro zrkadlového nábytku?Dômyselná technológia výroby spočíva v spojení pevného základu a majstrovsky uložených tabuliek vysokokvalitného zrkadlového skla s dokonalým prepracovaním. Hrany, ktoré môžu byť jednoduché alebo fazetované dodávajú každému kusu nábytku hĺbku a zvláštne efekty zrkadlenia v spojoch jednotlivých tabuliek . Dvojitý plášť napomáha tomu, aby si zrkadlový nábytok uchoval svoju pevnosť a podobu aj pri dlhodobom každodennom užívaní. A povrchová úprava sa nekončí len čírym zrkadlením a odrazom svetla v jednotlivých tabuľkách. Luxusné krištáľové úchyty, zrezané fazety a aj samotná farebnosť ešte viac prispievajú k elegantnému vzhľadu. Možností farebného prevedenia je hneď niekoľko. Na želanie sa používa nielen farba tradičného zrkadla, ale aj dymovo tmavá a bronzová. Tým každý jeden kus nadobúda oveľa väčšiu hĺbku, premenlivosť odrazu svetla a originalitu. Celkový dojem spĺňa najnáročnejšie požiadavky.

Mohlo by sa však zdať, že škála použitia zrkadlového nábytku je obmedzená. No zrkadlový nábytok má oveľa širšie možnosti využitia v rámci priestoru, ako sa môže zdať na prvý pohľad. Tu treba však tiež podotknúť, že sa nehodí do každého interiéru. V prvom rade musí byť vhodným doplnkom k ostatnému zariadeniu a  tiež rešpektovať celkový štýl bytu alebo domu. V spálni si svoje miesto nájde zrkadlová úložná komoda, skriňa či nádherné nočné stolíky. Obývačku pre zmenu ozvláštni konferenčný alebo konzolový stôl, príborník, zrkadlová skriňa, TV stolík či luxusné zrkadlo. Umiestnenie v predsieni či kúpeľni tiež nie je nič neobvyklé.

Ako ŠTÚDIO BÝVANIA v spolupráci s výrobcom vám ponúkame nielen výber štandardných typov z katalógu, ale aj možnosť vyrobiť na mieru vytvorené modely, navrhnuté presne podľa vašich vlastných predstáv alebo predstáv vášho architekta. Každý model vie byť jedinečný a verne odrážať vyberaný vkus svojho majiteľa. Ak sa rozhodujete, vysoká kvalita spracovania, nízka údržba, presvetlenie priestoru a dosiahnutie efektu priestrannosti sú rovnako dôležitým aspektom. Môžeme konštatovať, že sa zrkadlový nábytok stáva novo oživenou klasikou interiérov.

© 2024 studiobyvania-ag.sk Všetky práva vyhradené.